31.3.2019
C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019
C/B-tytöt - Tiikerit13 - 2 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

C-tytöt - Tiikerit (10 - 2)

Aika: 3.2.2019
Paikka:
Sarja: D-tytöt etelä-Suomi, välisarja

Hyvä pelifiilis jatkui edellisestä pelistä ja Tiikerit joutuivat heti alusta alkaen altavastaajaksi. Maalivahtimme Oona joutui siirtymään sivuun sairastumisen vuoksi, mutta Lilli pelasi kokemuksella loistavan pelin eikä Tiikerit päässeet yllättämään kuin kahdesti. Losb sen sijaan nakutti heti ekassa erässä 3-0 lukemat. Lisäksi Olivia T järjesteli loistavalla liikkeellä ansaitun rangaistuslaukauksen eikä erehtynyt vaan pallo takuuvarmasti kovalla vedolla yläkulmaan. Kolmannessa erässä tytöt juoksuttivat Tiikereitä hyvällä syöttöpelillä ja kaunistelivat lukemat 10-2.

Voitto oli koko joukkueen, mutta erityisen hyvin onnistui tässä pelissä puolustuspelaaminen Aava-Seela ja Emma-Viivi pareilta. Lisäksi hyökkäyksiin lähdettiin vauhdilla ja pallonhallinta oli meillä.

Seuraavan kerran pelataan vasta kuukauden päästä, jolloin alkaa välisarjan toinen kierros.

1 - 007:58Torpisto Olivia Helvelahti Aava
2 - 013:33Torpisto Olivia Alakurtti Janna
3 - 014:29Mikkonen OliviaNiitynpää Lempi
4 - 020:34Helvelahti Aava Ei syöttäjää
5 - 025:28Torpisto Olivia Alakurtti Janna
5 - 127:09VastustajaEi syöttäjää
5 - 231:47VastustajaEi syöttäjää
6 - 236:04Lilja Minttu-Maria Mäkelä Ilona