C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

C-tytöt - SB Pro (6 - 6)

Aika: 2.3.2019
Paikka: Tiger Sport Areena
Sarja: D-tytöt etelä-Suomi, välisarja

Päivän toinen peli oli erikoinen, jossa sattui ja tapahtui kaikkea mahdollista. Heti alussa kaksikko Ilona ja Hilla tehtailivat 3-0 turvallisen tuntuisen johdon. Toinenkin erä vielä meni meidän hallinnassa, mutta Pro alkoi päästä pikku hiljaa mukaan rikkomalla meidän peliä. Tähän lähdettiin mukaan ja virheitä alkoi tapahtumaan kentällä lukuisina heikkoina syöttöinä.

Kolmannessa erässä tapahtui kummallisuuksia ja erikoistilanteita: rangaistuslaukaus meille (ei maalia), ylivoimamaali meille ajassa 35:03 (Aava, Ilona) ja peli oli jo 6-2.

Tämän jälkeen loput maalit teki Sb Pro hurjalla loppukirillä, jossa meillä oli kentällä lähinnä katsojan rooli. Lopussa vielä jouduimme alivoimalle, tosin peliä oli enää noin 20 sekuntia jäljellä.

Lopputulos 6-6 kertoo että olimme vahvoja alussa ja Sb Pro oli vahva lopussa. Aivan oikeutetusti tasapeli, koska olimme yhtä hyviä.

1 - 001:05Mäkelä IlonaSaariaho Hilla
2 - 005:17Mäkelä IlonaSaariaho Hilla
3 - 013:03Saariaho HillaMäkelä Ilona
4 - 013:14Alakurtti JannaHerala Nikita
4 - 116:18VastustajaVastustaja
5 - 128:18Helvelahti Aava Ei syöttäjää
5 - 228:50VastustajaVastustaja
6 - 2 (yliv.)35:03Helvelahti Aava Mäkelä Ilona